نصب قفل الکتریکی در کرج

امروزه نصب قفل برقی برای ساختمان ها برای افزایش امنیت و راحت بودن ساکنین از جهت عبور و مرور افراد تقریبا همه گیر شده است. واضح است که نصب قفل برقی مانند دیگر اقدامات مربوط به ساختمان و امنیت آن باید حتما توسط افراد متخصص نصاب قفل برقی انجام شود.

نیاز به نصب قفل الکتریکی در کرج دارید؟

با توجه به تجربه و اعتبار خوب کرج الکتریک میتوانید براحتی نصب قفل الکتریکی خود را به ما بسپارید

نصب آیفون کوماکس

نصب اصولی آیفون های کوماکس در کرج

نصب آیفون کوماکس

نصب آیفون های کوماکس در کرج

تعمیر آیفون کوماکس

تعمیر و رفع ایراد آیفون های کوماکس در کرج

تعمیر آیفون کوماکس

تعمیر و رفع ایراد آیفون های کوماکس در کرج

تعمیر آیفون کوماکس

تعمیر و رفع ایراد آیفون های کوماکس در کرج

خدمات نصب قفل الکتریکی در کرج

قفل الکتریکی

قفل های الکتریکی یا برقی به منظور باز کردن درب از راه دور هم به وسیله‌ی سیم برق و هم ریموت (بی سیم) ساخته شدند.این نوع قفل ها در چند سال اخیر از تغییرات و نوآوری های خوبی شده‌اند که عملکرد، کارایی و امنیت آن های را به مراتب بهتر از قبل کرده است.

انواع قفل الکتریکی

کلونی: قفل های برقی کلونی از مقاومت بالایی برخوردارند، یعنی هیچ فشار و تصادفی نمی‌تواند قفل را در هم بشکند. اما دقت این نوع قفل از جهتی بسیار دردسر ساز شده مثلا اگر تغییری در زوایای درب منزل شما اتفاق بیوفتد می‌‌تواند در عملکرد قفل تاثیر منفی بگذارد، مانند باز نشد درب. به همین دلیل درخواست این نوع قفل در بازار ایران بسیار کم است. برند پیشنهادی ما با توجه به تجربه بازار بر اساس این نوع قفل برند ویرو است.

زبانه دار: این نوع قفل از دو زبانه برای بسته شدن و قفل شدن استفاده می‌کنند که غلاف مخصوصی ندارند و کافیست که اندازه غلاف مناسب باشد. نصب این نوع قفل ها نسبت بقیه مدل ها بسیار آسان تر می‌باشد.

کله گاوی: این قفل ها هم مناسب درهای آدم رو و هم مناسب درهای ماشین رو هستند. به نوعی که می‌توان با اتصال آن به برد کنترل جک های برقی، تنظیمش کرد تا هنگامی که درب بسته است قفل فعال شود. امنیت این نوع قفل ها به لطف مهندسی ساخت آن تا حد بسیار خوبی بالاست. سیزا (CISA) ایتالیایی اولین شرکتی بود که این قفل ها را طراحی و تولید کرد. شرکت های ایرانی یعنی، یوتاب و کاویان نیز در زمینه تولید این قفل موفق بودن و توانسته‌اند کیفیتی خوبی را ارائه دهند و از طرفی قیمت پایین تری نسبت به رقیب ایتالیایی خود داشته باشند.

برندهای قفل الکتریکی در ایران

این وسیله امنیتی از لحاظ برند دارای تنوع بالایی در بازار ایران است و رقابت بین آن ها در این چند سال اخیر بسیار بالا گرفته است. این برندها عبارتند از:

  • تسا
  • سیزا
  • کاویان
  • یوتاب
  • یال
  • سیماران
  • ویروکلونی

قابلیت باز کردن در با ریموت

با اتصال قفل های الکتریکی به پنل آیفون تصویری یا برد فرمان ده جک های برقی می‌توانید بدون نیاز به کلید با ریموت یا کارت ها مخصوص پنل آیفون تصویری درب منزلتان را باز کنید.

 

قفل الکترومغناطیسی و یا قفل برقی:

یک قفل برقی مناسب گزینه بسیار مهمی برای درب های پارکینگی و به خصوص درب های اتوماتیک ماشین روست. گرچه بیشتر درب بازکن ها دارای قابلیت قفل داخلی می باشند، میزان نیرویی که نیاز است تا یک دربی که عرض هر لنگه آن بیشتر از 2 متر است را به صورت قفل نگاه داشت بیشتر از میزانی است که موتور می تواند ایجاد کند و در نتیجه در این موارد یک قفل الکتریکی برای درب ضروریست.

 

باید توجه داشته باشیم که یک درب بازکن اتوماتیک درب را بسته نگاه می دارد اما اگر عرض هر لنگه درب بیشتر از 2 متر باشد ویا زاویه بازشوی آن بیشتر از 110 درجه باشد بهترین پیشنهاد  استفاده از یک قفل الکتریکی مناسب خواهد بود. در مورد درب بازکن های اسلایدی، درب بازکن اتوماتیک درب را قفل نگاه می دارند در نتیجه وسیله دیگری برای بسته نگاه داشتن درب نیاز نداریم.  در  درب های لولایی نیز درب بازکن ها می توانند درب را به خوبی بسته نگاه دارند و فقط در شرایطی که ذکر شد  و یا در مواردی که نیاز به ایجاد سیستم امنیتی بالایی است قفل الکتریکی الزامیست.

قفل الکتریکی به جعبه کنترل اپراتور درب سیم کشی می شود و زمانی که یک وسیله ورودی مانند کی پد و یا ریموت استفاده  شود تا درب را باز کند قفل خلاص می شود و وقتی که دوباره درب بسته می شود قفل مجدداً درگیر می شود تا تضمین کند که درب به حالت بسته باقی می ماند.

بطور کلی یک قفل الکترومغناطیسی شامل یک پلیت آرمیچر (armature plate )ویک مگنت الکتریکی (electro magnet )است که مگنت ( آهنربا ) الکتریکی به فریم ( قاب ) درب وصل شده و پلیت آرمیچر هم به درب نصب می شود. جریان گذرنده از میان مگنت الکتریکی، ایجاد خاصیت الکترومغناطیسی می کند که  پلیت آرمیچر را جذب کرده و درب را بسته نگه می دارد.

عملکرد قفل الکترومغناطیسی بر مبنای مفهوم الکترومغناطیس است به این صورت که سیستم آن دارای یک آهنربای الکتریکی است که یک هادی ( رسانا ) را با یک نیروی به اندازه کافی بزرگ جذب می کند تا از باز شدن درب جلوگیری کند. در یک بررسی جزئی تر این وسیله از خاصیت میدان مغناطیسی تولیدی در اثر جریان گذرنده از میان یک یا تعداد بیشتری حلقه های سیم ( سیم پیچ ) استفاده می کند. تعداد سیم پیچ ها تعیین کننده میزان نیروی نگهدارنده ایست که مشخصه قفل است.

برای مثال میزان نیروی نگهدارنده (HODING FORCE)  قفل الکترومغناطیسی که به عنوان قفل درب استفاده می شود  5300 نیوتن یا 1200 پوند نیرو می باشد. بسیار مهم است که پلیت و مگنت هم تراز و در یک ردیف روبروی هم نصب شوند تا کارایی بالاو مؤثری را تضمین کند. توان برق ( جریان برق ) برای قفل الکترومغناطیسی، جریان مستقیم DC تقریباً حدود 6 وات است و معمولاً با ولتاژ  vdc 12و vdc24 کار می کنند.

مزایای قفل های الکترومغناطیسی:

نصب ساده: از آنجا که قفل های الکترومغناطیسی  دارای اتصالات داخلی نیستند، نسبت به سایر قفل ها نصب آسان تری دارند.

عملکرد سریع: قفل های مغناطیسی در حین قطع برق فوراً باز می شوند و امکان عملیات سریع تری در مقایسه با سایر قفل ها فراهم می شود.

محکم و مقاوم: قفل الکترومغناطیسی در اثر وارد شدن ضربات به آن، نسبت به سایر قفل ها  آسیب کمتری می بیند. اگر یک قفل مغناطیسی به زور با یک اهرم باز شود، نسبت به قفل های دیگر آسیب کمی به قفل یا درب وارد می شود.

معایب این قفل ها:

برخی از قفل های برقی برای بسته ماندن نیازمند جریان پیوسته برق یا به عبارتی به یک منبع برق پایا (ثابت و مداوم) هستند و اگر برق قطع شود، قفل باز می شود. این ویژگی ممکن است در مواردی که نیاز به سیستم امنیتی شدیدی دارند، سبب نگرانی امنیتی شود در حالیکه در برخی موارد این ویژگی ممکن است واقعاً ترجیح داده شود به ویژه برای ایجاد امنیت در موارد آتش سوزی.

 

به طور کلی  به منظور اهداف امنیتی قفل های برقی  دو نوع  وجود دارند:

Fail-safe: این نوع به منظور دست یابی به امنیت انسانی (بشری) ساخته شده است. در این نوع ،هنگام قطع برق  قفل خلاص می گردد.

Fail-secure: این نوع قفل ها برای هدف دست یافتن به امنیت ملک ساخته شده است که در آن وقتی برق قطع می شود قفل بسته باقی می ماند.

در حقیقت قفل الکترومغناطیسی از نوع Fail-safe قفل های الکتریکی می باشد. و بر اساس معیارهای آیین نامه آتش نشانی در شرایط اضطراری بسیار ایمن خواهد بود.

بعضی از سیستم های قفل های الکتریکی می توانند به مکانیزم زمان بندی متصل باشند تا اجازه دهند که قفل درب، فقط در زمان های مشخصی عمل کند. همچنین بعضی از سیستم ها دارای حافظه تراکنش هستند که می توانند تعداد دفعات استفاده از قفل درب را ضبط کنند که این عملیات  بسیار با ارزش است به عنوان مثال اگر یک شخص تلاش  کند با استفاده از کدهای نادرست وارد ساختمان شود، سیستم طوری طراحی و تنظیم می شود که بعد از دو بار وارد شدن کد نادرست یک آلارم بدهد. علاوه بر آن سیستم های قفل های الکترومغناطیس طوری طراحی شده اند که انواع مختلفی از مکانیزم های کد گذاری مانند کارت های هوشمند و کی پدها را بخوانند.

 

در حال حاضر قفل برقی سیزا که ساخت کشور ایتالیا می باشد از مشهورترین و با کیفیت ترین نمونه های موجود در بازارهای سطح کشور است. قفل های برقی سیزای ایتالیا در دو مدل قفل برقی ضامن دار و قفل برقی بدون ضامن تولید می شوند .قفل برقی های سیزا به قفل های برقی لاک پشتی نیز معروف هستند . این قفل ها قابل نصب بر روی دربهای پارکینگی و دربهای نفررو هستند . قفل های سیزا از ایمنی کاملا بالایی برخوردارندو باز کردن این قفل ها بدون استفاده از کلید غیر ممکن است . از این رو قفل برقی سیزا امن ترین قفل برقی موجود در بازار می باشد .

پرسش های متداول در زمینه نصب آیفون تصویری

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطر آنچنان که لازم است.
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطر آنچنان که لازم است.